KOM GEZELLIG NAAR ONZE ROMMELMARK/BOEKENMARKT OP ZONDAG 2 APRIL IN DEEST.

Traditiegetrouw organiseert SLAGWERKGROEP EXCELSIOR DEEST HORSSEN haar jaarlijkse rommelmarkt. Dat wil je natuurlijk niet missen. Kom gezellig rondsnuffelen en tik net dat leuke op de kop waar je naar op zoek was!

Ben je op zoek naar leuke tweedehands spulletjes? Kom dan eens kijken want we bieden allerlei artikelen aan die een tweede kans verdienen. Het aanbod is groot van boeken, huisraad, kleding, speelgoed. Teveel om op te noemen.

De opbrengst van deze markt komt geheel ten goede aan het opleiden van onze leerlingen en het onderhoud en aankoop van ons instrumentarium.

Alle spullen die je bij ons aanlevert komen geheel ten goede aan onze vereniging. Dus heb je nog bruikbare spullen wie wij kunnen verkopen? Lever deze dan aan op zaterdag 1 april tussen 9.00 uur en 13.00 uur in het dorpshuis ’t Trefpunt in Deest. Kun je zelf de spullen niet brengen dan kunnen wij deze eventueel ophalen.  Neem hiervoor contact op met het bestuur via 06 21456394 (na 18.00 uur) of mail naar slagwerkgroepdeesthorssen@gmail.com.
(Er is helaas geen ruimte voor bankstellen, matrassen, computers, tuinmeubelen e.d.)
De entree bedraagt € 2,00 per persoon. Kinderen mogen gratis naar binnen.


Hou je agenda vrij en kom zondag 2 april naar dorpshuis ’t Trefpunt in Deest. Wij kijken er naar uit!